آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد بازنگری موضوع ساماندهی رودخانه کشف رود مشهد کلید خورد | جریان امید در کشف رود تزریق اعتبار و رفع گره‌های بحرانی مترو گلبهار- مشهد نقش مترو در توسعه پایدار شهری تعاملات مؤثر شهرداری مشهد و سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو
سرخط خبرها

بهره‌برداری از اولین مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در مشهد | قلندرشریف: وضعیت آلودگی هوا در مشهد مناسب نیست+ فیلم

  • کد خبر: ۲۰۹۱۳۹
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
بهره‌برداری از اولین مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در مشهد | قلندرشریف: وضعیت آلودگی هوا در مشهد مناسب نیست+ فیلم
اولین و بزرگترین مرکز معاینه فنی خودرو‌های باری سنگین درون شهری شرق کشور در مشهد به بهره‌برداری رسید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، طی مراسمی امروز، ۱۰ بهمن‌ماه، با حضور یعقوبعلی نظری؛ استاندار خراسان رضوی «اولین مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین مشهد» واقع در بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی، ابتدای بلوار عصمتیه افتتاح شد؛ این مرکز مجهزترین مجموعه معاینه فنی خودرو‌های سنگین در شرق کشور با کاهش زمان خروج از ناوگان است که امروز به بهره‌برداری رسید.

محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد مقدس  در مراسم بهره‌برداری از اولین مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین اظهار کرد: آلودگی هوا و مسائل زیست‌محیطی از موضوعات بسیار مهم در سطح جهان مخصوصا کلان‌شهر‌ها بوده و در مشهد نیز مهم است.

وی بیان کرد: وضعیت آلودگی هوا در مشهد نسبت به سال‌های گذشته و به‌ویژه سال قبل مناسب نیست. در ۳۱۵ روز سال جاری ۱۶ روز هوای پاک داشتیم که در سال گذشته ۳۵ روز بوده است. تعداد روز‌های قابل قبول امسال ۲۱۰ و سال گذشته ۲۰۵ روز، روز‌های ناسالم برای گروه‌های حساس امسال ۷۷ و سال گذشته ۶۹ روز، روز‌های ناسالم برای همه گروه‌ها امسال ۹ و سال قبل ۶ روز و روز‌های بسیار ناسالم امسال ۳ روز بوده و سال گذشته روز بسیار ناسالم نداشتیم.

قلندرشریف با بیان اینکه ریزگرد‌ها یکی از موضوعات مهم مشهد است، عنوان کرد: ۵۲ درصد از عوامل این ریزگرد‌ها داخلی و ۴۸ درصد خارجی است. درصد آلایندگی عوامل مختلف در مشهد برای ماشین‌های شخصی ۳۲ درصد، نیروگاه‌ها ۱۹ درصد، کامیون‌ها ۱۳.۱ درصد، وانت‌ها ۶.۶ درصد، صنایع ۶ درصد، جایگاه‌های بنزین ۵.۲ درصد، موتورسیکلت‌ها ۵.۱ درصد و کمترین میزان متعلق به اتوبوس‌ها و حمل‌ونقل عمومی است.

شهردار مشهدمقدس تصریح کرد: ما باید به حمل‌ونقل عمومی توجه کنیم. نگاه ویژه‌ای در مدیریت استان به توسعه حمل‌ونقل عمومی مخصوصا حمل‌ونقل ریلی درون‌شهری وجود دارد. در این زمینه اقدامات ویژه‌ای صورت خواهد گرفت. باید حمل‌ونقل عمومی و پاک داشته باشیم و اقداماتی انجام دهیم که در حمل‌ونقل درون‌شهری حداکثر خروج خودرو‌های شخصی را داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: اتوبوس‌های درون‌شهری باید هر سه ماه و هر فصل معاینه فنی شود که در این مرکز همه اتوبوس‌ها و خودرو‌های سنگین شهرداری را پوشش می‌دهد. در اطراف شهر نیز برای معاینه فنی خودرو‌های بسیار سنگین جایگاهی نداشتیم و از پذیرش آن‌ها خودداری می‌کردیم که از این به بعد در این مرکز انجام می‌شود.

۲۰ میلیارد تومان، هزینه ساخت مرکز معاینه‌فنی

به گزارش شهرآرانیوز، کلنگ ساخت پنجمین مرکز معاینه‌فنی خودرو‌های سنگین شهر مشهد که اولین مرکز درون‌شهری برای این خودرو‌ها به حساب می‌آمد، سال ۱۳۹۹ به زمین زده شد. شهرداری برای ساخت این پروژه ۸ میلیارد تومان اعتبار کنار گذاشت و مدیرعامل وقت سازمان حمل‌ونقل و بار درون‌شهری شهرداری مشهد اعلام کرد که این پروژه شش‌ماهه به پایان خواهد رسید.

اما فرایند ساخت مرکز معاینه‌فنی سنگین مشهد از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ آن‌طور که بایدوشاید پیش نرفت و چندین‌بار بنا به دلایلی مختلف، متوقف شد تا اینکه با حل‌وفصل مشکلاتی که بر سر راه این پروژه قرار داشت، ساخت‌وساز مرکز معاینه‌فنی سنگین مشهد سرعت گرفت و تقریبا در کمتر از یک‌سال آماده بهره‌برداری شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->